JÄSENEDUT

SLLn jäsenenä saat hyödyksesi monipuoliset jäsenedut:

Liiton lomakiinteistöjen käyttöoikeus

SLL omistaa lomakiinteistöt Wienissä, Fuengirolassa ja Himoksella. Kaikki kiinteistöt soveltuvat myös perheen tai tuttavapariskunnan kanssa matkustamiseen. Kiinteistöjä pääset varaamaan käyttöösi jäsensivujen kautta.

Liikennelentäjä –lehti kotiin kannettuna

Liikennelentäjä -lehti on ammattilentämiseen ja edunvalvontaan keskittynyt neljä kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu. SLL:n jäsenenä saat lehden kotiinkuljetettuna ja pysyt ilmailun kehityksen mukana.

SLL:n jäsenille oma jäsenapplikaatio

Liiton jäsenille on rakennettu yli tuhannen lentäjän yhteisö jäsenapplikaation muodossa. Applikaation kautta onnistuu tiedonvaihto, työvuorojen vaihtojärjestelyt, kysymysten esittäminen työehtosopimukseen liittyen ja aktiivisen tiedotusväylän seuraaminen.

SLL:n jäsenille erityisiä tarjouksia ja etuja

Olemme pystyneet järjestämään hyviä jäsentarjouksia mm. lainoista, vakuutuksista ja autoista. Ison lentäjäyhteisön mukana pääset etujen äärelle.

Tapahtumia ja harrastuskerhoja

Järjestämme vuosittain Lentäjägaalan, jossa yhdessä kollegoiden kanssa syödään hyvin ja juhlitaan maan eturivin artistien tahdittamana. Kesäisin järjestettävä Pilots cup -golfkiertue kerää kymmeniä lentäjiä Etelä-Suomen viheriöille. Lisäksi lentäjien pyörittämiä harrastekerhoja toimii mm. jääkiekon, salibandyn, jalkapallon ja big band -musiikin parissa. Finnairin venekerho yhdistää merenkulkijat ja tarjoaa rantautumispaikan saunoineen ja grilleineen kauniissa Sipoon saaristossa.

Yhdistetty lupakirja- ja henkivakuutus

SLL:n jäsenenä pääset Suomen eturivin lupakirjavakuutuksen pariin, joka on räätälöity huomioimaan liikennelentäjän ammatin ominaisuudet. Lupakirjavakuutus luo taloudellista turvaa sinulle ja omaisillesi.

Työttömyyskassan jäsenyys

SLL:n kautta pääset halutessasi KOKO -työttömyyskassan jäseneksi ja kassan jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen. Tiedot kassan jäsenyydestä ja maksuista menevät automaattisesti verottajalle.

YTY:n ja AKAVA:n tarjoamat lisäedut

SLL:n jäsenenä pääset nauttimaan myös YTY:n kautta järjestetyistä jäseneduista ja palveluista. Näitä ovat mm. edut vakuutuksista, YTY:n lomakiinteistöjen varausmahdollisuus, etuja lainoista ja sijoituspalveluista jne.

YTY:n tarjoamiin jäsenetuihin pääset tutustumaan tästä