FUENGIROLA

Fuengirolan loma-asunto sijaitsee pienessä loma-asuntoyhdyskunnassa Torreblancassa lähellä Fuengirolaa. Asunto on kahdessa tasossa ja käsittää keittiön, olohuoneen, kaksi kahden hengen ja kaksi yhden hengen makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, parvekkeen ja pation.

Varaajien on huomioitava, että isännöitsijä määrittää vaihtopäivän sekä mahdollisesti myös ohjeellisen vaihtoajan joustavimman lentoyhteyden mukaan. Vuonna 2019 vaihtopäivä on perjantai, mutta 1.1.2020 (huom! aikaisemmin kirjoitusvirhe, siis ENSI vuoden alusta) alkaen vaihtopäiväksi tulee lauantai. Mikäli suunnittelet äkkilähtöä Fuengirolaan, voit kenties sopia isännöitsijän kanssa (saatavuuden mukaan) myös lyhyemmästä jaksosta tai normaalista poikkeavista luovutuspäivistä. Huomioi kuitenkin, että siivouksen kustannukset n. 150 euroa pitää joka kerta maksaa, joten yksittäinen päivä ei voi tulla kovin edulliseksi. Mikäli sinulla on toiveita, kannattaa aina kysyä!

Vanhan järjestelmän mukaiset varaukset eivät ole siirtyneet uuteen järjestelmään, joten vanhalla järjestelmällä varatut vuorot näkyvät varauskoneessa VALKOISINA. Uudet, vapaat vuorot näkyvät VIHREINÄ ja uudet, jo varatut vuorot PUNAISINA.

Vaihtopäivän muuttuessa kesken kauden siitä ilmoitetaan erikseen jokaiselle, jota muutos koskee. Yhdistys ei vastaa vaihtopäivän muutoksesta varaajalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista. Suunnitellut vaihtopäivät näkyvät varauskoneessa.

Ole hyvä ja tutustu ohjesivuun sekä vasemmalta palstalta löytyviin ohjeisiin jo ennen matkaasi. Linkin takaa löytyvälle ohjesivulle on koottu viimeisimpiä kuulumisia asunnolta, kannattaa käydä tutustumassa!

Liiton asunnon oma parkkipaikka on taas omassa käytössä.

***Huomioikaa, että siivoukselle vuorojen välissä varattu 2 h aikaikkuna ei riitä! Siivoojan on pakko päästä aloittamaan siivous lähtöpäivänä klo 8 alkaen. Mikäli haluatte lähteä asunnolta vasta perjantaiaamuna klo 10 aikoihin, järjestäkää alakerta niin, että siivouksen voi aloittaa sieltä. Siivousta ei kerta kaikkiaan voi hoitaa kahdessa tunnissa, joten toivon jokaisen käyttäjän olevan ymmärtäväinen tässä asiassa.***

 

Varaa tämä asunto

Kuvia

Hyvä tietää

Kartta

Vihreä = varattavissa oleva vuoro

Punainen = varattu vuoro