HIMOS

Himoksen loma-asunto Patahonka sijaitsee Jämsässä, Himoksen hiihtokeskuksessa. Loma-asunnon osoite on Patahonka 4, Himos.

Hirsimökkiin kuuluu takkatupa/olohuone, keittiö, 2 mh, suihkuhuone / wc ja sauna (yht. 62,4 m2) sekä parvi (27,5 m2). Makuupaikkoja on alakerran makuuhuoneissa 4 hengelle. Parvella on tilaa 6 hengelle (parvella on 6 patjaa). Yksi vauvan kokoontaitettava vuode.

Varusteisiin kuuluu astiat, jk, apk, mikrouuni, kahvin- ja vedenkeitin, liesi + uuni, leivänpaahdin, hiiligrilli ja takkapuut. Lisäksi TV, DVD -soitin, CD -radio, hiustenkuivain ja eteisessä kaappikuivain.

Vuokraan sisältyy talvikautena neljä hissilippua Himoksen laskettelukeskukseen. Mökin vierestä löytyy kaksi mökkien käytössä olevaa tenniskenttää. Käytössä on lisäksi soutuvene ja pelastusliivejä kahdelle aikuiselle sekä kolmelle lapselle. Himos Hillside Golfissa on mahdollisuus pelata golfia par 3 -kentällä.

Himoksen vuokrajaksot ovat maanantaista perjantaihin sekä perjantaista maanantaihin. Vaihtoaika on kello 13:00. Vuokran suuruus on 120 - 350 € vuodenajasta riippuen. Kunkin jakson vuokra näkyy varauskoneessa. Siivous ja liinavaatteet eivät sisälly hintaan. Siivouksen voi suorittaa itse tai tilata sen esimerkiksi Himoslomilta (www.himoslomat.fi).

Himoksella, muista majoituksista poiketen, saat avaimen paikan päältä. Voit lukea tarkemmat ohjeet tämän sivun "Hyvä tietää" -kohdan Himos-ohjeesta.

Varaa tämä asunto

Kuvia

Hyvä tietää

Kartta

Vihreä = varattavissa oleva vuoro

Punainen = varattu vuoro